Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:37:33

Поліцейські виявили водія, який використовував підроблене посвідчення водія

17.07.2017   10:54

15 липня на території Корюківського району в смт. Холми поліцейські під час нагляду за дорожнім рухом зупинили автомобіль «ВАЗ-21013» під керуванням 39-річного жителя міста Чернігова.

При перевірці документів встановлено, що водійське посвідчення яке надав для перевірки керманич має явні ознаки підробки.

Для подальшого з'ясування всіх обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Корюківського відділу поліції.
Подію зареєстровано в журналі єдиного обліку.

По даному факту відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого статтею 358 ч.4 Кримінального кодексу України.

(підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, арешт до 6 місяців або обмеження волі до 2 років.

У поточному році на території Чернігівської області під час нагляду за дорожнім рухом, поліцейськими виявлено 4 посвідчення водія, що мали ознаки підробки.


Управління превентивної діяльності ГУНП України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини