Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 00:32:32

Поліція затримала чоловіка, який убив свого знайомого, а тіло вивіз на цвинтар

10.07.2017   13:10

В ході зустрічі двоє знайомих чоловіків згадали старі образи, а потім побилися. Господар до смерті відлупцював гостя палицею, тіло на два дні заховав у погребі, а вночі вивіз на цвинтар.

9 липня до поліції надійшла інформація про виявлення на центральному кладовищі Козельця тіла невідомого чоловіка з поліетиленовим пакетом на голові.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Козелецького відділення поліції на чолі з керівництвом та колеги з Головного управління Нацполіції. Для пошуків слідів ймовірного вбивці залучався і кінолог з службовою собакою.

Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився мешканець одного з сіл району. Про насильницький характер смерті потерпілого свідчили й тілесні ушкодження на тілі чоловіка - множинні садна голови та сліди крові. Пізніше судмедекспертиза констатувала смерть внаслідок перелому склепіння черепа та крововиливу в мозок.

На пошуки вбивці були залучені найдосвідченіші оперативники, які почали розшук злочинця з подворових обходів, спілкування з сусідами та перевіркою раніше судимих громадян та підоблікового елемента.

В результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція вийшла на раніше засудженого жителя Козельця, який у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

Чоловік розповів, що за три дні до того він приймав у себе гостя. Під час розмови на підвищених тонах виник конфлікт, який переріс у бійку. Господар в якості аргументу використав палицею, якою й відлупцював гостя до смерті. Після чого на два дні сховав тіло в погребі. А вночі 9 липня нишком вивіз труп на центральне кладовище Козельця.

Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.


Сектор комунікації поліції Чернігівщини

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини