Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:24:17

І знову про дуби…

04.07.2017   09:28

Чергова оборудка «дубової мафії» не досягла кінцевої мети.

3 липня, завдяки вчасному повідомленню органом місцевого самоврядування, Державною екологічною інспекцією у Чернігівській області, працівниками поліції, прокуратури, за участю представників органу місцевого самоврядування, лісової охорони ДП «Городнянське лісове господарство», громадських активістів та громадськості між селами Перше Травня та Івашківка Городнянського району Чернігівської області у полезахисній лісосмузі затримано групу молодиків, які завантажували вже зрубані та покрижовані на колоди дерева дуба в кузов автомобіля «ГАЗель».

 На місці виявлено пні 5-ти щойно зрубаних дерев дуба та одного дерева в΄язу. Як і в попередніх випадках, з місця вирубки забрані відрізки довжиною близько 2,5м від пня, крони дерев залишені на місці.

Автомобіль разом із завантаженою деревиною доставлено до Городнянського відділення поліції. Чоловіки, затримані на місці вирубки, також доставлені до відділення поліції.

З вище викладеного можна зробити висновок, що на боротьбу з «чорними лісорубами» піднялись всі: від контролюючих органів до простих пересічних громадян. Нема діла до того всього лише у можновладців. Може пора вже прийняти сміливе політичне рішення? Якщо не прийняти це рішення зараз, то вже через кілька років на нас чекає цілковита пустеля і в навколишньому середовищі, і в суспільстві…

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини