Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:37:50

На вулиці Преображенській армоване асфальтне покриття зроблене по всій її довжині

03.07.2017   16:29

Рух автотранспорту вулицею Преображенською в Чернігові після її ремонту відновлений. Вулиця знову відкрита для проїзду з 1 липня, а відсьогодні знову вийшли на маршрут міські тролейбуси № 8.

Разом з тим, будівельна техніка і робітники на цій вулиці ще продовжують працювати. Про те, які саме роботи тут вже виконані і які ще попереду, прес-службі міської ради розповів голова правління підприємства-підрядника Олександр Харчук:

- На самій проїжджій частині цієї вулиці роботи ми закінчили. Тепла і переважно суха погода сприяла виконанню в строк. Зараз робимо з’їзди – на Гончу, Музейну, у двори. Я думаю, що за сьогодні-завтра їх завершимо теж. І потім приступимо до асфальтування тротуарів і велодоріжки. Далі залишиться тільки нанести розмітку.

Проїжджа частина тут ремонтувалася наступним чином. Спочатку - вирівнювання бортового каменю. Потім робили фрезерування, щоби вирівняти поверхню  – там, де це було треба по відмітках. Потім поклали вирівнюючий шар асфальту. Проґрунтували його. І на цю основу по всій довжині дорогизаклали геотекстильний матеріал – армуючу сітку. Зверху – 6 см асфальтобетонної суміші з більшим щебенем, яка дає дорожньому покриттю щільність і жорсткість. І над ним – шар дрібнозернистого асфальту. Тобто разом вийшов армований асфальтобетон, який має служити довго, - сказав він.

Як уточнили в управлінні ЖКГ міської ради, при ремонті вулиці проведені і капітальньні ремонти (переобладнання) колодязів зливової та водопровідної мереж на цій території.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.