Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:05:43

Прокуратурою повідомлено про підозру слідчому поліції у вчиненні кримінальних правопорушень

27.06.2017   08:14Агенцiя

Прокуратурою області повідомлено про підозру слідчому поліції в зловживанні службовим становищем та внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, що заподіяло шкоду інтересам держави на суму понад 1,1 млн. грн.

Слідством установлено, що правоохоронець, який здійснював у 2015 році розслідування у кримінальному провадженні за фактом підробки номера кузова  транспортного засобу (ст. 290 КК України), зловживаючи службовим становищем, вніс до офіційних документів завідомо недостовірну інформацію щодо власника автомобіля BMW X6 вартістю понад 1,1 млн. грн., який визнано речовим доказом.

Підроблені офіційні документи слідчого стали підставою для отримання особою, у якої відсутні законні права на майно, з майданчика для тимчасового утримання та зберігання вказаного автомобіля, місцезнаходження якого нині не встановлено, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом інтересам держави.

Досудове розслідування триває.

Проводяться слідчі дії з метою встановлення усіх обставин вчиненого злочину.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини