Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:01:01

Комісія розглянула пропозиції по влаштуванню велодоріжок на вулицях міста

21.06.2017   12:04

19 червня в Чернігівській міській раді відбулося засідання Комісії з контролю за виконанням Програми розвитку велосипедного руху і облаштування велосипедної інфраструктури у м. Чернігові на 2017-2020 роки.

Серед присутніх: депутат міської ради, представники структурних підрозділів міської ради, а також завідувач кафедри геодезії картографії та землеустрою Чернігівського Національного Технологічного Університету, який приймає участь у проектах розвитку веломережі м.Чернігова, а також активісти міського велоруху.

Члени Комісії загалом розглянули 7 питань порядку денного, які стосувалися концепції облаштування велоруху на різних вулицях міста. Зокрема, щодо облаштування велодоріжки по вул. Гетьмана Полуботка (на ділянці від пр. Миру до вул. Пушкіна) та по вул. Коцюбинського (на ділянці від вул. Реміснича до вул. Гонча) комісія вирішила визнати, що організувати велорух по вул. Гетьмана Полуботка немає технічної можливості. Також рекомендували УЖКГ міськради дати технічне завдання на включення у схему організації дорожнього руху пропозицію щодо організації по вул. Коцюбинського одностороннього руху автотранспорту, організувати місця для паркування автомобілів та двосторонню велосипедну доріжку.

По другому питанню - облаштування велоруху по вул. Гетьмана Полуботка (на ділянці від вул. О. Молодчого до вул. Ак. Павлова) – члени комісії вирішили запропонувати УЖКГ міськради розробити технічне обґрунтування необхідності організації велоруху на цій ділянці вулиці.

Крім того, комісія запропонувала УЖКГ організувати велосипедний рух по велопішохідній зоні ліворуч від проїзної частини по вул. Шевченка (на ділянці від пр. Миру до вул. Пушкіна).

Всі інші питання були погоджені членами комісії. Серед цих пропозицій: облаштування велоруху по вул. Шевченка (на ділянці від вул. О. Молодчого до вул. Рокоссовського), по вул. Лісковицька та по вул. Рокоссовського (з організацією велопереїздів через вул. Рокоссовського паралельно з пішохідними переходами на перехрестях з вул. Захісників України, Всіхсвятська, Доценко).

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини