Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 04:31:07

Триває ХХV чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту

16.06.2017   07:59

У с. Новий Білоус, на території спортивно-оздоровчого комплексу Управління ДСНС України у Чернігівській області триває ХХV чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту.

В другий день змагань команди учасники випробовували свої сили у підійманні по висувній драбині на 3-й поверх навчальної башти та пожежній естафеті 4х100 метрів.

За результатами перших двох днів Чемпіонату визначені переможці змагань у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, двоєборстві та підійманні по висувній драбині на 3-й поверх навчальної вежі.

Так, у фінальному забігу в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами звання чемпіона України з результатом 15,48 сек. виборов Арсен Іпієв зі збірної Черкаського інституту пожежної безпеки ім. героїв Чорнобиля. Друге та третє місця відповідно посіли Євген Бельченко з Одеської області та Віктор Голонговський з Київщини.

У двоєборстві за результатами виступів у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та підійманні по штурмовій драбині на 4 поверх учбової вежі переміг Євген Бєльченко з Одеської області, срібло у Сергія Присяженка з Львівської області, а бронзу виборов Арсен Іпієв з Черкаського інституту пожежної безпеки ім. героїв Чорнобиля.

У підійманні по висувній драбині на 3 поверх навчальної вежі кращим був дует з Одеської області у складі Анатолія Бабенка та Віктора Тєлєгіна. Їх результат – 12,85 сек. Друге місце у представників м. Києва Андрія Присяженка та Петра Заїки, а почесне третє місце вибороли Олександр Андрійчук та Віталій Дудік з Волинської області.

В другий день змагань також визначено переможців в пожежній естафеті 4х100 метрів. З результатом 56,14 сек. перше місце посіла команда Одеської області у складі Євгена Бельченка, Дениса Єсипенка, Сергія Романського та Анатолія Бабенка. Срібло виборола збірна команда Волинської області. Бронзовими призерами стали спортсмени Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Нагадаємо, що першого дня учасники змагалися в підійманні по штурмовій драбині у вікно 4 поверху навчальної вежі та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами. За результатами півфінальних та фінального забігу в підійманні по штурмовій драбині у вікно 4 поверху навчальної вежі звання чемпіона виборов Присяженко Сергій з Львівської області. Друге та третє місця у Присяженка Андрія з Києва та Чеверди Романа з Київської області.

16 червня команди змагатимуться у бойовому розгортанні. Цього ж дня відбудеться церемонія нагородження переможців Чемпіонату та урочисте закриття змагань.


Прес-служба ДСНС України

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини