Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 27 березня, 07:04:40

У Чернігові оголосили донабір до патрульної поліції

12.06.2017   13:25Агенцiя

12 червня у Чернігові оголосили донабір до патрульної поліції.

З цього приводу відбувся брифінг для журналістів, де начальник Управління патрульної поліції у місті Чернігові Олександр Леонов, начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Едуард Альохін і начальник сектору кадрового забезпечення Управління патрульної поліції у місті Чернігові Дмитро Бойко розповіли про умови набору.

Кандидати мають заповнити анкету на сайті Департаменту патрульної поліції patrol.police.gov.ua не пізніше ніж до 1 липня, після чого на них чекає перевірка загального рівня знань і фізичної витримки (біг на 100 і 1000 метрів, підтягування для чоловіків та віджимання для жінок), медогляд, низка спеціальних тестів і співбесіда.

Ті, хто успішно подолають усі ці етапи, мають пройти теоретичне й практичне навчання, після чого обов’язково скласти іспити. Нові поліцейські отримають стабільну роботу, гідну зарплатню, перспективу кар’єрного росту!

Щоб заповнити анкету кандидатам будуть потрібні паспорт, ідентифікаційний код і посвідчення водія (або ж бажання його отримати до закінчення етапу навчання).

Приймальна комісія працюватиме з 12 червня до 1 липня з 9.00 до 18.00, крім вихідних і святкових днів, за адресою: м. Чернігів, вул. Громадська, 66. Довідкову інформацію можна отримати за телефоном: (093) 587-99-35.

 
Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

29 березня в Чернігові завершується опалювальний сезон

29 березня в Чернігові завершується опалювальний сезон 12:50

Про це йшла мова під час загальноміської наради 26 березня. В п'ятницю, 29 березня, почнеться відключення опалення. Послуга гарячого водопостачання надаватиметься й надалі. В.о. міського голови Олександр Ломако подякував всім, хто доклав зусиль до проходження опалювального сезону 2023/2024 рр.

Чернігів продовжує співпрацю з GIZ. Підписано Меморандум, спрямований на посилення стійкості міста у сфері життєзабезпечення 12:06

Сьогодні, 25 березня, підписано Меморандум про взаєморозуміння між Чернігівською міською радою та Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ). Громаду Чернігова представляв в.о. міського голови Олександр Ломако, а GIZ – директор проєкту «Посилення стійкості міст у сфері життєзабезпечення міських територіальних громад в Україні» Ерік Швайкхард.

«Не випалить душі…»: поетична творчість Ліни Ланської 11:26

23 березня у Чернігівській ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії» відбулася творча зустріч з поетесою, громадською діячкою, лікаркою за фахом Ліною Ланською.

Перші десять родин ветеранів завершили активну фазу проєкту «Відновлення» 11:17

Учора перший набір проєкту «Відновлення», що є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», започаткованої першою леді України Оленою Зеленською, провів свою фінальну зустріч в такому форматі.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби 09:35

Співробітники Чернігівського районного управління поліції разом із колегами з управління авіації та поліції на воді та рибоохоронним патрулем виявили двох громадян, які поблизу села Прохорів ловили рибу забороненими знаряддями — зяберними сітками.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини