Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 16:33:35

В оперативному командуванні "Північ" офіцери вдосконалювали знання з питань територіальної оборони

12.06.2017   09:36Агенцiя

В оперативному командуванні "Північ" Сухопутних військ Збройних Сил України відбулись збори з заступниками військових комісарів та офіцерами відділів територіальної оборони.

У продовж 5-ти діб з 6 червня офіцери вдосконалювали знання з порядку організації територіальної оборони та оперативного мистецтва.

Програмою зборів було передбачено підвищення теоретичної підготовленості учасників та перевірка їх особистих знань та практичних вмінь з основних військових дисциплін.

В ході заходу, у учасників було перевірено рівень їх особистої фізичної підготовленості та оцінено знання з вогневої підготовки, зокрема під час виконання вправ стрільб з різних видів стрілецької зброї. Окрім того, було перевірено знання з оперативного мистецтва, тактики та охорони та захисту державної таємниці тощо.

Під час занять, офіцерів ознайомили з порядком обладнання опорних пунктів оборони та польових таборів на місцевості, та вимогами до них, з урахуванням сучасних ризиків. Крім того офіцери, за створеним тактичним епізодом, особисто відпрацювали елементи бою у місті за допомогою пейнтбольної зброї.

На заключному етапі зборів, учасники провели "круглий стіл" де здійснили обговорення нагальних питань та провели обмін передовим досвідом.


Оперативне командування "Північ"

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини