Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 07:39:25

Поліція затримала молодика, який до смерті забив вітчима

07.06.2017   17:34

Оперативники Прилуцького відділу поліції швидко розкрили тяжкий злочин – завдання тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті.

До чергової частини Прилуцького відділу поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл району про те, що її співмешканець лежить без ознак життя.

На місце події прибула слідчо-оперативна група в повному складі на чолі з керівництвом Прилуцького відділу поліції. Там поліцейські виявили труп 42-річного чоловіка з множинними синцями по всій голові.

Правоохоронці одразу розпочали оперативно-розшукові заходи з встановлення особи, причетної до скоєння злочину і виявили сліди та речові докази злочину, які було направлені на експертизу. Оперативники провели подворові обходи сусідніх господарств, опитали всіх можливих свідків і встановили коло знайомих загиблого.

В ході комплексу заходів та в результаті злагоджених професійних дій поліцейських було встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому завдав його 23-річний пасинок. Ба більше, молодик ніде не працює, але вже встиг відбути покарання за крадіжки.

Підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. З його слів, 5 червня він зі своїм вітчимом з самого ранку розпивали алкогольні напої в будинку їхнього спільного знайомого.

По обіді учасники застілля вийшли на подвір’я де спалахнув словесний конфлікт, який переріс у бійку. В ході сутички молодик схопив дерев’яну палицю та завдав нею декілька ударів по голові вітчима. Потім викинув знаряддя злочину та пішов додому.

Постраждалий, у свою чергу, повернувся у будинок та приліг відпочити, бо почував себе зле. Коли за ним прийшла співмешканка, то чоловік вже був мертвий.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілому). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Триває досудове розслідування.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.