Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:18:22

При Головному управлінні ДФС у Чернігівській області сформовано нову Громадську раду

06.05.2017   08:10Агенцiя

Попередня Громадська рада при Головному управлінні ДФС в області плідно працювала протягом 2-х попередніх років – з березня 2015-го.

За цей час представники громадських організацій, що входили до її складу, та керівництво фіскального органу спільними зусиллями досягли конструктивної співпраці, налагодили дієву комунікацію та взаєморозуміння.

Про це зазначив керівник Головного управління, висловивши громадським діячам подяку за активну позицію та, звертаючись до присутніх, підкреслив важливість подальшої роботи у форматі такого ж відкритого діалогу заради спільної мети - сприяння розвитку бізнесу у регіоні.

На установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради було делеговано 35 членів громадських організацій області. Усі вони були обрані одноголосно.   

Під час першого засідання, що відбулося після затвердження складу нової ради, було обрано голову Громадської ради. Шляхом відкритого голосування обрали Сергія Калашника, який очолював попередню раду. Це також є яскравим підтвердженням, що громадськість позитивно оцінює діяльність, злагодженість та результативність дій попереднього складу дорадчого органу.
   
Наразі активні члени Громадської ради напрацьовують пропозиції до Положення, затвердження якого має відбутися під час наступного засідання, яке планують провести наприкінці травня.

Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини