Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 11:39:11

Патрульні затримали вандалів, що понівечили клумби на центральній алеї

27.04.2017   13:40

26 квітня близько десятої вечора екіпаж патрульної поліції отримав інформацію, що на одній з центральних алей двоє невідомих, чоловік та жінка, рвуть квіти на клумбах. Екіпаж одразу поспішив на місце.

Дорогою один з патрульних зв’язався із заявником телефоном. Виявилося, що молода людина весь цей час іде слідом за парочкою, яка продовжує зривати квіти, незважаючи навіть на зауваження перехожих.

Правоохоронці зустріли чоловіка та жінку біля виходу з алеї. Обоє заперечували, що рвали квіти та запевняли, що не наближалися до клумб навіть тоді, коли заявник вказав на них.

Чоловік та жінка перестали сперечатися одразу, як патрульні попросили показати вміст пакету, який чоловік тримав в руках. Всередині виявилися зірвані квіти.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Під час огляду пакету правоохоронці нарахували два десятки тюльпанів, вирваних з цибулинами. Пізніше в медзакладі під час огляду був зафіксований факт алкогольного сп’яніння у обох затриманих.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини