Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:35:26

У прокуратурі відбулися збори, на яких обрано делегатів на всеукраїнську конференцію працівників прокуратури

20.04.2017   07:55Агенцiя

19 квітня відбулися збори працівників прокуратури Чернігівської області, на яких обрано трьох делегатів на всеукраїнську конференцію працівників прокуратури.

На початку роботи заходу шляхом відкритого голосування обрано членів лічильної комісії, голову зборів та секретаря. Після оголошення інформації про кандидатів кожен учасник отримав бюлетень та шляхом таємного голосування здійснив свій вибір.

Оприлюдненими результатами голосування визначено трьох делегатів на всеукраїнську конференцію працівників прокуратури.

Аналогічні збори прокурорів відбулися у п’ятьох  місцевих прокуратурах Чернігівської області, у яких обрано по два делегати. Надалі, 13 делегатів візьмуть участь у всеукраїнській конференції, що відбудеться 26 квітня 2017 року у Києві.

Довідково: 15 квітня 2017 року набрали чинності положення Закону України «Про прокуратуру», якими передбачено функціонування органів прокурорського самоврядування та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів.

Відповідно до вимог статті 69 Закону, для участі у конференції прокурорсько-слідчі працівники органів прокуратури області повинні обрати трьох делегатів від регіональної прокуратури та по два – від кожної місцевої прокуратури, шляхом таємного голосування.

Інформація про проведення конференції, перелік питань, які будуть розглядатися, розміщується на веб-сайті Генеральної прокуратури України у рубриці «Всеукраїнська конференція прокурорів».


Прес-служба прокуратури Чернігівської області
 

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини