Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:53:00

На Великдень поліція Чернігівщини посилено дбатиме про безпеку громадян

15.04.2017   08:34Агенцiя

Поліція забезпечуватиме охорону порядку та безпеку вірян під час святкування Великодня. Для цього правоохоронцями проводиться комплекс профілактичних заходів.

Напередодні Великодня всі органи й підрозділи Міністерства внутрішніх справ України були переведені на посилений варіант несення служби.

Оперативні штаби Головного управління Національної поліції та територіальних підрозділів у цілодобовому режимі моніторять оперативну обстановку в області.

Налагоджено чіткий обмін інформацією між територіальними підрозділами Національної поліції, Нацгвардією, рятувальниками, прикордонниками, міграційною службою та СБУ стосовно попередження терористичних загроз під час масових заходів.

Перед початком богослужінь правоохоронці обстежать кожну церкву на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів. Після цього об’єкти будуть взяті під цілодобову охорону поліції.
На Чернігівщині Великодні богослужіння пройдуть у 480 церквах, в них візьмуть участь близько 385 тисяч вірян.

Безпосередньо охорону публічного порядку біля культових споруд в області здійснюватимуть 750 поліцейських територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції. Спокій громадян охоронятимуть і добровільні помічники з громадських формувань.

В самому Чернігові порядок біля 13 храмів забезпечуватимуть 50 поліцейських та 30 представників громадських формувань. На вулицях та в публічних місцях обласного центру працюватимуть два десятки екіпажів патрульної поліції, 6 екіпажів поліції охорони та військовослужбовці Національної гвардії України.
Поліція закликає громадян під час свят не втрачати пильності. Якщо ви виявили підозрілий пакунок чи вибухонебезпечний предмет, негайно телефонуйте до поліції за номером 102. Обов’язково дочекайтеся прибуття слідчо-оперативної групи. До приїзду правоохоронців зробіть усе можливе, щоб ніхто не наближався до предмета чи пакунка. Пам’ятайте, ваша пильність може врятувати чиєсь життя та здоров’я.
 
Поліція області вже заступила на службу в посиленому варіанті.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини