Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:54:06

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

10.04.2017   09:07Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 9 квітня до 8:00 10 квітня 2017 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 17 небезпечних подій, а саме: 4 дорожньо-транспортні пригоди, 12 пожеж, 1 випадок знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій  4 особи постраждали.


Дорожньо-транспортні пригоди – 4:

- на 151 км  автодороги  Київ-Суми-Юнаківка неподалік с. Манжосівка Прилуцького району о 8 год. 20 хв. 9 квітня водій автомобіля «GEELY MR-7151A» не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем «ГАЗ 322132-206». Внаслідок пригоди пасажир автомобіля «ГАЗ 322132-206» отримав травми різного ступеню важкості і був госпіталізований до ортопедичноого  відділення Прилуцької центральної міської лікарні;

- в м. Чернігові на нерегульованому перехресті вулиць Героїв Чорнобиля та Мстиславської о 14 год. 20 хв. 9 квітня водій автомобіля «ВАЗ 21099» виїхав на головну вулицю та здійснив зіткнення з мотоциклом «HONDA». Внаслідок пригоди водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до неврологічного відділення Чернігівської міської лікарні № 2;

- в м. Чернігові на регульованому пішохідному переході у зоні перехрестя вулиць 1-го Травня та Седнівської о 17 годині 9 квітня водій автомобіля марки  «ВАЗ 21102» здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до травмпункту Чернігівської міської лікарні № 2, після надання медичної допомоги був відпущений до дому на амбулаторне лікування;

- в м. Чернігові на зупинці громадського транспорту «Електрон» по вул. Рокосовського біля будинку № 62 о 20 год. 30 хв. 9 квітня під час посадки та висадки пасажирів водій маршрутного автобуса марки «ПАЗ 32054» не впевнився у відсутності у дверях пасажирів, закрив задні двері та розпочав рух транспортного засобу. Внаслідок початку руху трапилось падіння на дорожнє покриття пасажира, який не встиг повністю зайти до салону автобуса. Внаслідок пригоди пасажир отримав тілесні ушкодження та у стані алкогольне сп’яніння був доставлений до травмпункту Чернігівської міської лікарні № 2, після надання медичної допомоги був відпущений до дому на амбулаторне лікування.


Пожежі – 12, з них 8 пожеж в житловому секторі  та 4 випадки загоряння сухої трави та сміття  на загальній площі 7,401 га.


Знешкодження боєприпасів часів Другої Світової війни – 1:

Групою піротехнічних робіт управління ДСНС у Чернігівській області о 10 год. 40 хв. 9 квітня знищено ручну гранату Ф-1 часів Другої світової війни, яку було виявлено о 14 годині8 квітня на відкритій території  в с. Мньов Чернігівського району біля будинку №11 по  вул. Бузковій.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 13 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 13 мкр/год., Остер –11 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території областіз 20 години 9 квітня до 20 години 10 квітня очікується хмарна погода з проясненнями, без опадів, вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура по області вночі 0-5º тепла, на поверхні ґрунту та місцями у повітрі заморозки  від 0 º  до 3º морозу, вдень 12-17º тепла. По Чернігову температура вночі 1-3º тепла, вдень 14-16º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини