Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:35:16

Під час спільної наради щодо оздоровлення дітей у 2017 році рятувальники озвучили проблемні питання

06.04.2017   09:07Агенцiя

5 квітня у Малій академії наук учнівської молоді управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації відбулася семінар-нарада з питань оздоровчої кампанії дітей 2017 року.

До даного заходу було запрошено представника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Управління ДСНС України у Чернігівській області, яким було підкреслено, що завдяки комплексу спільних заходів, у минулому році в дитячих оздоровчих закладах пожеж та надзвичайних подій не допущено. Разом з тим слід зазначити, що виконання протипожежних заходів залишається на низькому рівні.

Зокрема потребують ремонту установки автоматичної пожежної сигналізації, електрогосподарства, територія та приміщення не забезпечені достатньою кількістю засобів пожежогасіння, шляхи евакуації та протипожежне водопостачання не відповідають вимогам.

Тож, аби відпочинок наших дітей був безпечним, керівникам цих об`єктів до початку оздоровчої кампанії необхідно привести їх в належний протипожежний стан. Крім того було акцентовано увагу щодо приведення пляжів оздоровчих закладів у відповідність до вимог "Правил охорони життя людей на водних об’єктах".
   
Під час семінар-наради, до присутніх доведені основні вимоги правил пожежної та техногенної безпеки під час роботи закладів. Крім того, були надані відповіді на запитання, які виникли в ході проведення заходу.


У ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини