Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 01:02:55

Про охорону водних біоресурсів у період весняно-літньої заборони та дотримання режиму тиші у 2017 році

03.04.2017   10:43Агенцiя

У зв’язку з початком сезону тиші з 01 квітня по 15 червня та періоду весняно-літньої заборони на вилов риби та інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах області виникає нагальна необхідність посилення державного нагляду (контролю) за дотриманням законодавства з питань збереження, відтворення та використання водних біоресурсів та консолідації зусиль з цією метою усіх заінтересованих державних органів.

Саме з цією метою щороку проводиться операція «Нерест», до якої залучаються державні органи екологічного контролю, органи рибоохорони, органи внутрішніх справ, громадські організації та об’єднання природоохоронного спрямування, засоби масової інформації.

Наказом Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Чернігівській області від 17.03.2017 № 20-о встановлено весняно-літню заборону на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах підконтрольних управлінню в 2017 році.

Для задоволення потреб рибалок в аматорському вилову риби затверджено перелік місць, відкритих для любительського рибальства в період весняно-літньої заборони 2017 року.

Департамент екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації пропонує дотримуватись вимог природоохоронного законодавства та законодавства у сфері охорони, використання і відтворення риби та інших водних живих ресурсів, нормативно-правових актів стосовно заборони та обмеження лову риби та інших водних живих ресурсів на час проведення заходу з охорони риби в період нересту 2017 року на водоймах Чернігівської області.


Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини