Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:42:28

Дитячий будинок на Чернігівщині купив у "Доброго лікаря" найдорожчий в Україні новокаїн

23.03.2017   11:37

Донецьких лікарень вийшло найбільше у рейтингу установ, купують знеболювальне Новокаїн найдорожче по всій Україні. Але рекорд встановили у дитячому будинку на Чернігівщині. Про це свідчать дані моніторингу «Наших грошей» фармацевтичних закупівель у системі «Прозорро».

В огляд потрапили 137 угод по закупівлі розчину Новокаїну медичними закладами в різних регіонах України за останні чотири місяці.

Розчин Новокаїну 0,5% купували по ціні від 8,41 до 23,34 грн. за упаковку з десяти ампул 5 мл. Середня ціна склала 14,98 грн.

Більша частина замовників купувала препарат дешевше, і найнижча ціна була у Київської обласної лікарні №2 по угоді з «Київмедпрепаратом» (8,41 грн. за упаковку).

Найдорожчий Новокаїн виявився у Замглайського дитячого будинку-інтернату (Чернігівська обл., Ріпкинський район). ТОВ «Добрий лікар» продало його по 23,34 грн. що втричі дорожче від вищевказаної найдешевшої закупівлі і у півтора рази дорожче від середнього рівня.

Дитбудинок проводив відкриті торги на закупівлю препаратів. Переможцем тендеру мав стати великий фармдистрибутор «БаДМ», який зробив пропозицію на 8% дешевше від «Доброго лікаря». Однак згодом тендерний комітет коротко повідомив, що дистрибутор відмовився від укладання угоди, і контракт перейшов більш дорогому конкуренту.

Власниками чернігівського ТОВ «Добрий лікар» є Юрій Щепінський та Олександр Семінько. Замглайський дитбудинок очолює Сергій Могильний.

Загалом 55 закупівель відбулись по цінам вище середньої. У цьому переліку найбільше дніпропетровських (8), донецьких (6) та київських (6) установ.


http://nashigroshi.org/2017/03/23/dytyachyj-budynok-na-chernihivschyni-kupyv-u-dobroho-likarya-najdorozhchyj-v-ukrajini-novokajin/

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини