Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:27:16

Міський голова Чернігова вимагає від ЖЕКів активізації роботи

20.03.2017   11:56

- Мені потрібні не слова, а ваша робота і чисте місто. Послуги вчасно і якісно – от що потрібно всім чернігівцям від вас, - такі вимоги поставив Чернігівський міський головаВладислав Атрошенко на сьогоднішній нараді в міській раді перед керівником КП ЖЕК-13 та всіма іншими ЖЕК-ами міста.

На цій нараді, розпочатій зі звіту керівника ЖЕК-13 Володимира Прищепа, з вуст міського голови прозвучала критика бездіяльності цього підприємства в ліквідації стихійних сміттєзвалищ на підпорядкованій території. Для ілюстрації зауважень Владислав Атрошенко продемонстрував знімки таких сміттєзвалищ, зроблені ним у ці вихідні на вулицях Кошового і Козацькій. За словами місцевих жителів, вивезення сміття з цих площадок не відбувалося вже тривалий час.

Міський голова дав доручення зробити перевірку виконання обов’язків щодо підтримання чистоти міської території кожним з ЖЕКів та наголосив на особистій відповідальності керівників за результат. Особливу увагу він доручив звернути на територію навколо трансформаторних підстанцій у дворах міста, яка часто-густо в антисанітарному стані. ці обстеження мають бути проведені спільно з представниками "Обленерго".

Також серед даних на нараді доручень - підготувати аналіз фінансово-господарської діяльності в розрізі кожного КП ЖКГ, в тому числі доходів і витрат на виконання всіх складових послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, врахованих у тарифах.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.