Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:06:02

Піротехніки ДСНС знищили 30 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн

16.03.2017   13:48Агенцiя

15 березня об 11:25 до Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення, що в с. Іванівка Чернігівського району під час проведення земляних робіт місцевий житель виявив предмети, за ознаками схожі на боєприпаси.

Місце знахідки взяли під охорону співробітники Національної поліції. Фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення обласного У ДСНС ідентифікували небезпечні знахідки, як артилерійські снаряди калібром 45 мм часів минулих війн у кількості 19 одиниць.

Під час додаткового обстеження прилеглої території було виявлено ще 7 таких снарядів. Вибухонебезпечні предмети спецавтомобілем вивезені у визначене місце за межами населеного пункту та о 16:30 знищені шляхом підриву.
   
Цього ж дня о 14:00 до Служби порятунку "101" Прилуцького району від директора загальноосвітньої школи с. Іванківці надійшло повідомлення про те, що на території навчального закладу виявлено предмет, схожий на артилерійський снаряд. На нього натрапили будівельники, які екскаватором проводили земляні роботи. Всі роботи негайно були припинені, а місце знахідки охоронялося співробітниками Національної поліції. 
   
Вранці 16 березня піротехніки У ДСНС, які прибули до місця події,  ідентифікували небезпечний предмет, як артилерійський снаряд калібром 76 мм часів минулих війн. Під час додаткового обстеження прилеглої території сапери виявили ще 2 артснаряди калібром 152 та 76 мм, а також ручну  гранату Ф-1. Всі знайдені вибухонебезпечні предмети за межами населеного пункту о 8:00 були знищені у встановленому порядку.


У ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини