Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:16:26

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

14.03.2017   10:05Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 13 березня до 8:00 14 березня 2017 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 16 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 12 пожеж, 2 випадки виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни та 1 іншу подію. Внаслідок цих подій постраждало 2 особи.


Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

В м. Чернігові по вул. Івана Мазепи в районі будинку № 68Б близько 9 год. 13 березня водій автомобіля "Fiat Ducato" здійснив зіткнення з автомобілем "Hyundai Getz". Внаслідок пригоди пасажир автомобіля "Hyundai Getz" отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2.


Пожежі – 12, з них 2 пожежі в житловому секторі, 1 пожежа на об’єкті та 9 випадків загоряння сухої трави на загальній площі 21,4 га.


Виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни
– 2:

- біля с. Плугатар Талалаївського району на відкритій території о 9 год. 13 березня виявлено два артилерійських снаряда калібру 75 мм та одну мінометну міну калібру 50 мм часів Другої світової війни. Місце знахідки охороняється. Подана заявка на знешкодження до управління ДСНС у Чернігівській області;

- групою піротехнічних робіт управління ДСНС у Чернігівській області о 14 год. 13 березня знищено артилерійський снаряд калібру 152 мм часів Другої світової війни, який було виявлено 13 березня на відкритій території поблизу с. Шестовиця Чернігівського району.


Інші події – 1:

В с. Кобижча Бобровицького району по вул. Н. Яремчука, 23 о 16 год. 10 хв. 13 березня при спалюванні залишків сухої рослинності гр. Домарацька Є.І., 1933 року народження, отримала термічні опіки ІV ступеню та доставлена до реанімаційного відділення Бобровицької центральної районної лікарні.


Стан доріг:

За даними Служби автомобільних доріг в Чернігівські області внаслідок пучиноутворення відбулось руйнування асфальтобетонного покриття автодоріг: Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин (Прилуцький та Ніжинський райони), Сосниця-Шаповалівка (Сосницький район) та Київ-Суми-Юнаківка (Срібнянський та Талалаївський райони). Рух транспорту на вищезазначених ділянках доріг ускладнений.


Радіаційний фон:


На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка –  10 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години  13 березня до 20 години 14 березня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, місцями слабкий туман. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура по області вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 5-10º тепла.
По Чернігову температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 7-9º тепла.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.