Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 07:13:57

З нагоди свята Міжнародного жіночого дня голова облдержадміністрації зустрівся з дружинами воїнів загиблих в АТО

07.03.2017   11:17Агенцiя

В переддень свята 8 березня, голова облдержадміністрації Валерій Куліч зустрівся з дружинами воїнів загиблих в АТО, які виховують дітей з міста Чернігова за участю керівників громадських організацій «Єдина родина Чернігівщини», «Родина воїна».

Голова облдержадміністрації Валерій Куліч разом із директором Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніною Лемеш привітали поважних гостей з весняним святом щирими словами вдячності та підтримки, вручили подарунки, букети квітів та солодощі дітям.

Наближається прекрасне свято весни, радості та надії. І сьогодні щиро та з великою повагою вітаємо Вас, дружин Героїв України, які здійснили неоціненний подвиг, ціною власного життя, захищаючи рідну землю. Влада завжди буде підтримувати і допомагати Вам, та вашим родинам, – зазначив Валерій Куліч.

Жінки воїнів, загиблих в зоні АТО з Чернігова згуртовуючись в спільноти, прагнуть допомогти й іншім постраждалим, надаючи не тільки матеріальну допомогу, а й найважливішу – психологічну та інформаційну.

На зустрічі представники громадських організацій обговорили з очільником області нагальні проблеми жінок, які втратили своїх чоловіків. Голова громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» Шанський М.М. запропонував запровадити систему підготовки дітей загиблих героїв до вступу у вищі навчальні заклади. Також порушено питання щодо забезпечення оздоровлення матерів з дітьми дошкільного віку.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.