Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:25:35

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

06.03.2017   09:46Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 5 березня до 8:00 6 березня 2017 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 6 пожеж, 1 випадок виявлення боєприпасів,  1 випадок загибелі на водному об’єкті. Внаслідок цих подій загинула  1 особа та  1 особа постраждала.
 

Загибель на водних об’єктах – 1:

В р. Бистриця в м. Бобровицяо 14 год. 5 хв. 5 березня місцевими жителями було виявлено та піднято на поверхню з води тіло місцевого жителя, 1957 року народження. Причина та обставини смерті встановлюються.


Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

В м. Чернігові по вул. Рокосовського біля будинку № 12 о 14 год. 50 хв.  5 березня водій автомобіля марки «Renault Trafic» здійснив наїзд на велосипедиста, який перетинав проїжджу частину дороги в межах нерегульованого пішохідного переходу. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги був доставлений до травмпункту Чернігівської міської лікарні №2 та після надання медичної допомоги був відпущений до дому.


Пожежі – 6, з них 1 пожежа в житловому секторі, 1 пожежа на транспорті  та  4 випадки загоряння сухої трави на відкритій території на загальній площі 16,9 га.

  
Виявлення боєприпасів – 1:

В м. Прилуки на відкритій території  військового містечка №12 о 10 год. 5 березня був виявлений сучасний артилерійський снаряд калібру 30 мм. Охорону місця небезпечної знахідки забезпечують працівники Прилуцького відділу національної поліції  ГУ НП в Чернігівській області.
Знищення даного вибухонебезпечного предмету планується здійснити  6 березня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувальної частини управління ДСНС України у Чернігівській області.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  9-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки –11мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 9 мкр/год, Семенівка –  10 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території областіз 20 години 5 березня до 20 години 6 березня без опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура по області вночі 0-5º тепла, вдень 9-14º тепла.
По Чернігову температура вночі 2-4º тепла, вдень 11-13º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини