Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:06:15

"Чернігівгаз" відкрив четвертий сучасний Центр обслуговування клієнтів

01.03.2017   09:03Агенцiя

Новий центр розрахований на швидке обслуговування майже 7 тисяч клієнтів газових компаній з Корюківки та прилеглого району.

В Корюківці 24 лютого відкрився новий Центр обслуговування клієнтів газових компаній. Корюківський Центр – вже четверте відділення в Чернігівській області, оформлене за сучасними стандартами. За словами голови правління ПАТ «Чернігівгаз» Алли Ярової, його відкриття стало черговим кроком до втілення комплексної програми «Чернігівгазу» з розвитку клієнтського сервісу і переходу до якісно нових прозорих взаємовідносин зі споживачами.

«В цивілізованому світі компанії, які мають справи з людьми, на перше місце ставлять саме потреби клієнта. Надання якісного сервісу в зручних офісах, облаштованих за форматом «відкритий простір», стало пріоритетним напрямком і в нашій роботі. Новий Центр обслуговування дозволить корюківцям в одному місці оперативно отримати весь спектр послуг, що стосуються газопостачання. Щоб споживачі приходили за звичною їм адресою, розташування не міняли, а повністю модернізували приміщення за новими стандартами», - зазначила очільниця «Чернігівгазу».

Однією з головних новинок стало облаштування зони прийому відвідувачів (так званий ресепшен). Адміністратор ресепшн – перший, хто зустрічає клієнтів. Його обов`язок - допомогти клієнту в розв`язанні питань, що не потребують детального вивчення стану особового рахунку, показати як зареєструвати Особистий кабінет за допомогою сенсорного монітору «тонкий клієнт» або провести оплату через платіжний термінал. Грамотний перерозподіл клієнтських потоків дозволяє уникнути черг і зекономити час відвідувачів.

Особливу увагу приділено зручному зонуванню, щоб клієнт міг легко орієнтуватися всередині. Все обладнано таким чином, щоб споживачам було приємно та комфортно отримувати послуги - сучасний дизайн, просторе й світле приміщення, зручні дивани, є кулер і доступ до wi-fi.

В зоні обслуговування працюють 4 універсальних фахівці, які проконсультують з усіх питань по газопостачанню, починаючи від простих – як-то укладання договорів на розподіл та постачання газу, інформації по особовому рахунку і видачі довідок і, закінчуючи оформленням технічної документації на підключення до газової мережі, заміни або ремонту газового обладнання, тощо.

В середньому щодня до Центру звертаються до 50 споживачів, а в пікові дні відвідуваність може зростати до 100 клієнтів.

Центр обслуговування клієнтів працюватиме з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, в п`ятницю - з 8.00 до 16.00 без перерви на обід. Адреса центру: м. Корюківка, вул. Бульварна, 13.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини