Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:06:46

Піротехніки ДСНС провели з освітянами лекційні заняття щодо безпечного поводження з вибухонебезпечними предметами

01.03.2017   07:45Агенцiя

28 лютого піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Чернігівській області та фахівці навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області провели лекційні заняття щодо безпечного поводження з вибухонебезпечними предметами.

У заході взяли участь група керівників та відповідальних фахівців навчально-виховних закладів області. За допомогою наочних макетів боєприпасів рятувальники розповіли основні заходи при виявленні вибухонебезпечних і підозрілих предметів, наслідки необережного поводження з ними.

Фахівці навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД ознайомили освітян з індивідуальними засобами захисту органів дихання та зору, які використовуються під час пожеж, виникнення різного роду надзвичайних ситуацій та подій. Також присутні переглянули навчальні відеофільми та отримали тематичні пам’ятки й листівки з питань безпеки життєдіяльності, а також щодо алгоритму дій за сигналами оповіщення.

Заняття пройшли у цікавій, а, головне, змістовній формі, адже піротехніки ДСНС України відповіли на чисельні запитання, а також розповіли про свою роботу по знешкодженню вибухонебезпечних предметів як на території області, так і в зоні проведення антитерористичної операції.

На завершення заходу освітяни висловили слова вдячності за плідну співпрацю з питань проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед дітей та учнівської молоді.


Управління ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.