Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:00:22

З річки Стрижень рятувальниками піднято на поверхню тіло 54-річного чоловіка

24.02.2017   07:37

23 лютого о 14:40 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області від чергового Національної поліції надійшло повідомлення про те, що в обласному центрі у річці Стрижень виявлено тіло чоловіка.

За словами одного з місцевих мешканців, що проживає неподалік, тіло він помітив ще восени минулого року, але подумав, що це бочка. Лише сьогодні, коли він наважився перевірити, виявилося що це потопельник.

За викликом на місце події прибуло відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС в області. Рятувальники за допомогою спеціалізованого інструменту та рятувальної мотузки підняли тіло чоловіка на берег. Загиблим виявився 54-річний мешканець обласного центру. Обставини трагічного випадку встановлюють правоохоронні органи.

Всього від ДСНС для проведення робіт залучалося 6 чоловік особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки.
 

У ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини