Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:33:08

Чернігівські митники викрили факт ухилення від сплати митних платежів на суму понад 106 тисяч гривень

18.02.2017   11:18Агенцiя

Порушення виявили фахівці управління адміністрування митних платежів.

Перевірка митної декларації проводилась на підставі запиту від підрозділу, який здійснював оформлення вантажу. Виникли сумніви щодо правильності визначення у декларації коду товару згідно з УКТ ЗЕД.

У митниці пояснили, що дане порушення значно вплинуло на суму митних платежів. Представник підприємства, який надавав документи для митного оформлення, вказав недостовірні дані, чим спричинив недобір митних платежів на суму 106,6 тисяч гривень.

Митниками було прийнято рішення про коригування митної вартості.

Відносно представника підприємства складено протокол про порушення митних правил за статтею 485 Митного кодексу України «Дії, спрямовані на неправомірне звільнення від сплати митних платежів чи зменшення їх розміру, а також інші протиправні дії, спрямовані на ухилення від сплати митних платежів». Слід зазначити, що санкції даної статті доволі значні й передбачають накладення штрафу в розмірі 300 відсотків несплаченої суми митних платежів. Остаточне рішення по даній справі винесе суд. 


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.