Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:31:54

Відбулася нарада робочих органів виконавчої дирекції Фонду за підсумками роботи у 2016 році

17.02.2017   10:05Агенцiя

В управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Чернігівській області 16 лютого відбулася нарада, на якій підведено підсумки роботи управління та відділень за 2016 рік.

З доповіддю виступив начальник управління Володимир Нашиванько.

Кількість страхувальників по управлінню станом на 01.01.2017 року становила 54790, з них: юридичних осіб – 19294; фізичних осіб – 35493, добровільно застрахованих – 3.

Першочерговим завданням Фонду є проведення профілактичних заходів, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням та соціальний захист потерпілих осіб та членів їх сімей.

За 2016 рік в Чернігівській області виробничий травматизм зменшився на 9,2% у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.
Робочі органи Фонду в Чернігівській області проводять страхові виплати 3515 потерпілим (членам їх сімей), які постраждали на виробництві.

З початку року застрахованим особам та членам їх сімей сплачено – 45,7 млн. грн. в тому числі – 9,2 млн. грн. потерпілим-переселенцям.

На медико-соціальні послуги потерпілим від трудового каліцтва та професійних захворювань в області за рахунок коштів Фонду витрачено 3,6 млн. грн.

У нараді взяли участь та виступили: керівник громадської організації “Союз інвалідів від трудового каліцтва та професійних захворювань” Аркадій Голобурда, керівники структурних підрозділів управління, керівники відділень виконавчої дирекції Фонду в Чернігівській області.

На нараді визначено пріоритетні завдання для робочих органів на перший квартал 2017 року.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.