Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:54:29

Вогнеборці ліквідували 2 пожежі у торгівельних закладах

15.02.2017   14:43Агенцiя

Впродовж минулої доби вогнеборці підрозділів УДСНС України у Чернігівській області ліквідували 2 пожежі, що виникли у торгівельних закладах.

14 лютого об 11:35 до Служби порятунку "101" у Менському районі надійшло повідомлення про загорання металевого торгівельного кіоску, що у селищі Березна по вул. Гагаріна. За викликом до місця пригоди оперативно прибуло два відділення місцевої пожежної команди, а за кілька хвилин і черговій караул 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області.

На той момент відбувалось інтенсивне горіння в середині приміщення. Завдяки спільним професійним діям вогнеборців пожежу о 12:05 було локалізовано, а о 12:45 остаточно ліквідовано. Причиною загорання послужила відсутність безпечної протипожежної відстані від опалювальної печі на твердому паливі, що знаходилась у прибудові,  до дерев’яного утеплювача стіни торгівельного закладу. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено внутрішнє облицювання стін, матеріальні цінності та обладнання.

15 лютого о 03:17 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу металевого кіоску  у обласному центрі на  перехрестя  вул. Самострова та 1-ї Гвардійської Армії. На місце події прибуло відділення 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 03:35 вогнеборці локалізували загоряння, а о 03:48 - ліквідували. Причиною виникнення  пожежі послужило коротке замикання електромережі. Як і у попередньому випадку, вогнем пошкоджено внутрішнє облицювання стін, матеріальні цінності та обладнання.

Загалом на ліквідацію зазначених пожеж від підрозділів УДСНС України у Чернігівській області та місцевої пожежної охорони залучалося 12 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки.

 
Управління ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини