Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:06:01

Поліцейські охорони "на гарячому" затримали квартирного злодія

07.02.2017   07:49

Близько третьої ночі поліцейські охорони затримали зловмисника, який намагався скоїти крадіжку в одній з чернігівських квартир по вулиці Мстиславській.

На пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Чернігівській області надійшов сигнал про спрацювання сигналізації з квартири, що перебуває під охороною. На місце події негайно було скоординовано наряд роти поліції охорони.

Працівники групи реагування за лічені хвилини прибули на місце спрацювання. Під час зовнішнього огляду біля об’єкта явних слідів проникнення виявлено не було. Правоохоронці продовжили обстеження та на подвір’ї виявили сліди на снігу під вікном квартири, яка знаходилася на першому поверсі.

Крім того, у зв’язку з постійним надходженням повторних тривожних спрацювань з охоронюваного об’єкту, туди було відправлено додатковий наряд – для блокування квартири, а також викликано власника помешкання.

Під час огляду приміщення квартири правоохоронці виявили невідомого чоловіка, який… спав на дивані. Побачивши поліцейських, він зіскочив з дивану та почав кричати: «Не світіть в очі!». Вказаного чоловіка було затримано.

Згодом затриманий розповів правоохоронцям, що напередодні вживав наркотичні засоби, а як потрапив до квартири нібито не пам’ятає. Під час поверхового огляду у затриманого було виявлено викрутку. З її допомогою він підняв ролети на вікні та методом відтискання металопластикового вікна потрапив всередину, після чого акуратно опустив ролети та закрив за собою вікно. Також за диваном правоохоронці знайшли рукавички, які горе-крадій намагався похапцем заховати, до того ж, по квартирі були розкидані речі домашнього вжитку.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу Чернігівського відділу поліції.

Правопорушником виявився непрацюючий місцевий 33-річний житель. Встановлено, що чоловік раніше притягувався до відповідальності за незаконні операції з наркотиками та крадіжку. Наразі подія зареєстрована, за даним фактом проводиться перевірка.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини