Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:33:22

Поліція розкрила пограбування касира в супермаркеті

04.02.2017   13:44

Оперативники кримінальної поліції Чернігівського відділу поліції за допомогою технічних засобів впродовж трьох днів встановили зловмисника, який серед білого дня пограбував касира в одному з супермаркетів Чернігова.

31 січня по обіді до поліції надійшла інформація, що в одному з провідних чернігівських супермаркетів невідомий молодик вихопив у касира упаковку грошей та втік.

Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативної групи та керівництва Чернігівського відділу поліції було встановлено, що касир підготувала грошову виручку у сумі понад вісім з половиною тисяч гривень до здачі інкасаторам, а поки чекала – поклала пакунок поряд з собою на стіл. Зненацька один з відвідувачів магазину підійшов до столу та, схопивши пакунок з грішми, вибіг з магазину та зник в невідомому напрямку.

Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, оперативники кримінальної поліції встановили особу зловмисника, а згодом і доставили його у відділок для надання свідчень слідчому.

Підозрюваним виявився 25-річний чернігівець, непрацюючий, раніше не судимий. Того дня він разом з дружиною перебував у торгівельному закладі та, побачивши солідний пакунок з грошима, не зміг втриматись від спокуси.

Підозрюваний в скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Викрадені грошові кошти витратив на власні потреби.

За даним фактом поліцією відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.