Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:47:31

Патрульні виявили автомобіль, у якому незаконно перевозилося близько 1 тони спиртовмісної рідини

02.02.2017   14:51Агенцiя

1 лютого близько дев’ятої вечора екіпаж патрульної поліції на вулиці Кільцевій звернув увагу на автомобіль DAF, який рухався у попутному напрямку.

У вантажівки не горіли габаритні ліхтарі. Водій DAF, вочевидь помітивши поліцейську машину, став зменшувати швидкість руху. Патрульні прийняли рішення зупинити транспортний засіб, щоб вказати водію на несправність та запропонувати допомогу, якщо така буде потрібна.

Спілкування правоохоронців та водія відбувалося спокійно та не викликало підозр, поки патрульні не запитали про наявність вантажу та не попросили показати вантажний відсік. Водій став запевняти, що кузов порожній та все ж таки відчинив задні дверцята.

У вантажному відсіку стояло п’ять пластмасових діжок, об’ємом приблизно 200 літрів кожна. Водій став запевняти, що діжки порожні. Патрульні одразу перевірили слова чоловіка, хитнувши одну з діжок.
Виявилося, що вона заповнена рідиною. А стійкий характерний запах наштовхував поліцейських на думку, що в діжках може бути спирт або інша спиртовмісна рідина.

Водій намагався переконати поліцейських, що перевозить пальне, документів на вантаж немає, бо належить він його знайомому.

Патрульні не повірили чоловіку, пояснення якого за час розмови змінювалися кілька разів. На місце була викликана слідчо-оперативна груп та співробітник Управління з боротьби з економічною злочинністю.

Вантаж та автомобіль співробітники поліції вилучили для подальшого з’ясування обставин.

Останні новини Чернігівщини

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.