Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:45:40

Нетверезий водій без документів спричинив аварію

20.01.2017   07:55

18 січня близько сьомої вечора екіпаж патрульної поліції отримав інформацію, що на вулиці Доценка сталася дорожньо-транспортна пригода – автомобіль зіткнувся з тролейбусом.

Поліцейських, окрім учасників ДТП, чекали ще кілька свідків аварії, які й телефонували на лінію «102».

Громадяни розповіли правоохоронцям, що тролейбус зупинився для висадки пасажирів. Коли люди вийшли, через кілька секунд вони почули звук удару. Озирнувшись, побачили, що автомобіль Geely врізався в задню частину тролейбуса, який продовжував стояти біля зупинки. Водій авто намагався втекти з місця пригоди, але його затримали небайдужі громадяни та викликали поліцію.

Водієм виявився 22-річний хлопець. Утекти він намагався через те, що був нетверезим. Пізніше цей факт підтвердився під час огляду в медичному закладі.

Поліцейські встановили, що правопорушник не має ні посвідчення на право керування транспортними засобами, ні документів на автомобіль.

Патрульні склали на водія адміністративні протоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) та ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Автомобіль евакуйований на арештмайданчик.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.