Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:35:51

Передноворічний "улов" інспекторів Чернігіврибоохорони

28.12.2016   11:48Агенцiя

Напередодні нового року всі зайняті турботами щодо меню святкового столу.

Наближається рік Півня і кожному хочеться врахувати всі нюанси, щоб відчути по максимуму новорічні чари. Всезнаючі астрологи кажуть: щоб задобрити півня, на новорічному столі обов’язково повинні бути страви із морепродуктів та риби. Мабуть, прислухавшись до порад астрологів, активізувались місцеві браконьєри.

В ході чергового рибоохоронного рейду 27.12.2016, в районі с.Смолин Чернігівського району, державними інспекторами Чернігіврибоохорони затримано чотирьох браконьєрів, які «наловили» до новорічного столу, забороненими знаряддями лову – зяберними сітками, рибки на загальну суму 9 299 грн.

Спочатку, на забоці р. Десна поблизу с. Смолин, о  14 20 інспекторами затримано двох місцевих мешканців, які двома сітками встигли виловити 5,6 кг риби: 48 шт плітки, 25 шт. окунів, 2 шт. щуки, 1 шт. йорша, 1 шт. плоскирки. Незаконними діями горе рибалки завдали  збитків рибному господарству України на 5236 грн.

Продовжуючи рейд, о 15 20  інспектори помітили на озері поблизу с. Смолин, ще двох «любителів» рибки. Ними виявились мешканці с. Шестовиця, Чернігівського району. Які за допомогою сітки виловили 4,7 кг риби: 19 шт лящів, 24 шт. окунів, 5 шт. плітки,  чим завдали  збитків рибному господарству України на 4063 грн.

Складені протоколи про адміністративні правопорушення будуть направлені до Чернігівського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

Чернігіврибоохорона звертається до рибалок - любителів: дотримуйтесь рибоохоронного законодавства, бережіть водні біоресурси, не псуйте собі новорічний настрій незаконними діями, які можуть призвести до відчутних втрат сімейного  бюджету.

Чернігіврибоохорона вітає всіх з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо миру і спокою у Ваших домівках. Здоров’я, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя.
 
Джерело: сайт Чернігіврибоохорони.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини