Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:12:57

В ході спецоперації поліція Чернігівщини викрила мережу незаконних гральних закладів

22.12.2016   07:40Агенцiя

Сімдесят два комп’ютерні системні блоки, три покерні столи, майже чотириста гральних фішок та інше майно вилучила поліція Чернігівщини в ході практичних заходів, спрямованих на повну ліквідацію грального бізнесу в області.

Як повідомив начальник ГУНП в Чернігівській області Едуард Альохін, в рамках кримінальних проваджень, відкритих за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом) поліцейськими Головного управління Національної поліції в Чернігівській області спільно з працівниками управління захисту економіки в Чернігівській області та Чернігівського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України проведені обшуки в Чернігові і Ніжині, в ході яких викрито 5 гральних закладів, де в порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» надавалися послуги у сфері грального бізнесу.

Так, в приміщенні чернігівського кафе поліція викрила покерний зал, де в ході санкціонованого обшуку виявлено та вилучено 3 покерні гральні столи, гральні карти, майже чотири сотні гральних фішок (номіналом від 1 до 500 Євро).

В Ніжині поліція викрила одразу чотири незаконні гральні заклади. Так, в приміщенні інетернет-центру виявлено та вилучено 19 системних блоків комп’ютерів, ноутбук, відеореєстратор та 4 відеокамери до нього, грошові кошти в сумі 3,5 тисяч гривень, документація, що свідчить про діяльність грального закладу.

В приміщенні лотомаркету по вулиці Шевченка в ході санкціонованого обшуку виявлено та вилучено 21 системний блок комп’ютерів, відеореєстратор та відеокамера до нього, роутер, грошові кошти в розмірі 10 тисяч гривень та документацію.

В приміщенні іншого лотомаркету по вулиці Шевченка виявлено та вилучено 14 системних блоків комп’ютерів, ноутбук, відеореєстратор та відеокамера до нього, роутер, 2 чекові апарати, грошові кошти в розмірі 17 тисяч гривень, 100 доларів США та робочі записи, що свідчать про діяльність грального закладу. В приміщенні знаходилися адміністратор, охоронець та 8 гравців, особи яких встановлюються.

В приміщенні ніжинського інетернет-центру по вулиці Батюка в ході санкціонованого обшуку виявлено та вилучено 18 системних блоків комп’ютерів, мобільний телефон, грошові кошти в розмірі 6 тисяч гривень.

Всього під час проведення обшуків вилучено 72 комп’ютерні системні блоки, 3 покерні столи, 508 гральних карт, 393 гральні фішки, 2 ноутбуки, 21 флешку, 3 відеореєстратори, 4 мобільні телефони, 6 відеокамер, 2 роутери, 3 маршрутизатори, чековий апарат, грошові кошти у сумі 38 тисяч гривень та 100 доларів США.

Інформація про події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом) - карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини