Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:14:08

Поліція затримала вантажівку, яка перевозила новорічні дерева з порушенням чинного законодавства

16.12.2016   07:54

Напередодні Новорічних і Різдвяних свят поліція вживає заходи, спрямовані на охорону та збереження використання хвойних насаджень, контроль за дотриманням чинного законодавства під час заготівлі, перевезення та реалізації новорічних ялинок.

14 грудня в рамках відпрацювання міста Сновська працівники відділу безпеки дорожнього руху зупинили вантажний автомобіль «MAN» з напівпричепом.

23-річний водій з Волинської області повідомив правоохоронцям, що перевозить новорічну сосну в кількості 670 штук. Надана для перевірки товарно-транспортна накладна не була нумерована і містила явні ознаки підроблення. Наразі автомобіль поставлений на штрафмайданчик Сновського відділення поліції.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка дерев і чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, що заподіяло істотну шкоду).

Загалом тільки з початку грудня працівниками поліції, що відповідають за безпеку дорожнього руху, виявлено 8 фактів перевезення новорічних ялинок з сумнівними документами. За всіма фактами триває перевірка територіальними органами поліції. На вирішення своєї долі чекають близько 2000 новорічних красунь.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини