Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:38:05

В Головному управлінні Нацполіції області підбили підсумки роботи за 11 місяців

08.12.2016   07:57Агенцiя

Керівники територіальних підрозділів поліції прозвітували про стан боротьби зі злочинністю та проведення відпрацювання на території обслуговування.

7 грудня в Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області відбулася розширена нарада керівництва ГУНП, в якій взяли участь члени колегії та начальники галузевих служб. На нараду були також запрошені начальники територіальних відділів і відділень поліції та їх заступники.

Відкрив нараду начальник ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін. У своєму вступному слові керівник поліції Чернігівщини відзначив, що за підсумками відпрацювання області, яке тривало майже місяць, в загальнодержавному плані поліція Чернігівщини спрацювала добре.

Водночас не всі територіальні підрозділи під час оперативно-профілактичних заходів виклалися на повну силу. Саме до керівників таких підрозділів у керівництва ГУНП області були питання стосовно підвищення ефективності розкриття злочинів.

Також Едуард Альохін звернув увагу присутніх на забезпечення публічного порядку і безпеки громадян в ході перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів, які відбудуться в області 11 грудня.

Керівник поліції Чернігівщини поставив задачу всім начальникам територіальних підрозділів поліції забезпечити дотримання законності на території населених пунктів, де проходитимуть вибори, та не допустити фактів підкупу виборців.

Робота розширеної наради була побудована у форматі доповіді керівників кущових відділів поліції та їх територіальних відділень і відповідей на питання керівництва про основні напрямки діяльності.

Окрім начальника ГУНП, до виступаючих зі своїми зауваженнями та побажаннями зверталися заступник начальника Головного управління – начальник Слідчого управління ГУНП Євген Гончаров, начальник управління карного розшуку ГУНП Максим Гончар і тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника ГУНП Дмитро Лось.

Учасники наради обговорили результати проведених у листопаді оперативно-профілактичних заходів. Серед територіальних підрозділів поліції, які виконали поставлені керівництвом Національної поліції України та Головного управління завдання практично по всіх напрямках діяльності, а в першу чергу з розкриття злочинів та повідомленню особам про підозру, в трійці лідерів були названі Бахмацький, Прилуцький та Новгород-Сіверський відділи поліції.

На завершення керівник поліції Чернігівщини, зважаючи на позитивний ефект проведених у листопаді профілактичних заходів, прийняв рішення провести аналогічні заходи за усіма напрямками діяльності поліції і у грудні поточного року.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини