Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:47:01

Рятувальники ліквідували пожежу 3 будівель

05.12.2016   07:37

2 грудня о 15:20 до Служби порятунку "101" у м. Прилуки надійшло повідомлення про пожежу гаражу в с. Єгорівка Прилуцького району.

За викликом на місце події прибуло 3 відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Прилуки.

На цей час вогнем були охоплені дахи гаражу, прибудованої будівлі господарчого призначення та літньої кухні. Складувалася загроза перекидання полум’я на поруч розташований житловий будинок.

Вогнеборці одразу приступили до гасіння пожежі. Через відсутність джерел водопостачання для дозаправки пожежної техніки додатково було викликано ще два відділення пожежно-рятувальних підрозділів з районного центру та смт Ладан.

Всього від ДСНС для гасіння пожежі залучався 21 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки. Спільними діями вогнеборців о 16:13 пожежу локалізовано та о 19:50 остаточно ліквідовано.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі гаражу, господарчої споруди та літньої кухні, автомобіль ГАЗ «Рута 17», Мікроавтобус ГАЗ-32213, майно та устаткування гаражу. Жертв та постраждалих немає.

Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при проведені електрогазозварювальних робіт.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.