Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:05:13

У Ніжині нагородили учасників конкурсу дитячого патріотичного малюнку

28.11.2016   08:32

Відбулося нагородження місцевих переможців обласного конкурсу «МОЯ УКРАЇНА – ЄДИНА КРАЇНА!» та юнацького патріотичного малюнку (в рамках програми «Медіа виставка-конкурс юнацького патріотичного малюнку» та «Твоя листівка для воїна»).

Участь у конкурсі взяло п’ятнадцять часників з Ніжина, двоє з яких – зайняли призові місця. З 12 членів конкурсної комісії, до якої входили волонтери, учасники АТО та меценати, одинадцять  “так”  віддали за  роботу студентки Ніжинського училища культури і мистецтв імені Марії Заньковецької, декоративно-прикладного відділу Анни  Потапенко. Робота учениці Ніжинської ЗОШ №5 Юлії Швед-посіла друге місце. Трете – здобула картина учасниці  з Чернігова.

Чернігівській підрозділ «Самооборони Майдану» нагородив Анну Потапенко  ювілейним колекційним виданням книги “Україна 1918-2016. Від Крут до Майдану.”

Подяками та грамотами  юних художників нагороджували: учасник АТО В’ячеслав Глиняний, ніжинські волонтери, активні учасники Революції Гідності – Наталія Нос та Олександр Максимець. Дитячі малюнки та слова  «повертайтесь живими»  рятують життя бійцям АТО на фронті.

В’ячеслав Глиняний зазначив: «Радісно, коли наші українські бійці  отримують  дитячі малюнки, адже найщиріша турбота, слова вдячності, підтримки були викладені у малюнках. Приємно, коли відчуваєш, що за тебе моляться і переживають навіть маленькі діти. Розумієш за що ти стоїш – і воно того варте. З ними набагато легше пережити воєнні часи”. “Мета конкурсу – у першу чергу  духовна підтримка військовослужбовців, виховання у молоді почуття патріотизму”, – підсумував Олександр Максимець.

Анна Потапенко підкреслила, що на її малюнку, який переміг на конкурсі, намагалася передати почуття людей, які боролися за свободу. Картина Анни  була присвячена подіям Революції Гідності. Слід додати, що роботи переможців наразі знаходяться у Чернігівському музеї та вподальшому  візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі.

Конкурси/програма організовані і проводяться за підтримки таких установ та організацій: Департамент сім‘ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації (далі – ЧОДА), Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЧОДА, відділ у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради, Чернігівська обласна організація Товариства сприяння обороні Україні (далі – ТСОУ), Управління військово-патріотичної роботи та сприяння територіальній обороні Центрального Комітету ТСОУ по Чернігівській області; Благодійний фонд «ЗАХИСТИМО УКРАЇНУ!»; ГО "ВП ГО «САМООБОРОНА МАЙДАНУ» в Чернігівській області"; Культурно-мистецький центр "ІНТЕРМЕЦЦО"; ГО "Суспільна Служба України"; ГО "ЧЕРНІГІВСЬКА ПРАВОЗАХИСНА СПІЛКА", ГО «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ» та наших волонтерів, за неоціненну допомогу яких наша величезна подяка.


Тетяна Марченко

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини