Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:21:08

В 2016 році 466 застрахованих осіб отримають медичну реабілітацію за кошти фонду. В 2017 – майже 1 тисяча

25.11.2016   09:49

24 листопада, у м. Бобровиця, на базі КЛПЗ «Бобровицька центральна районна лікарня», відбувся семінарз лікарями та представниками страхувальників (застрахованими особами, головами комісій (уповноваженими) із соціального страхування підприємств, установ, організацій) Козелецькоїміжрайонної виконавчої дирекції на тему: «Відновлювальне лікування (медична реабілітація) застрахованих осіб і членів їх сімей у реабілітаційних відділеннях санаторно – курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності».

Мета заходу–забезпечити максимальне інформування застрахованих осіб про їх право на медичну реабілітацію після перенесених захворювань і травм, як єдину соціальну послугу, що оплачується за рахунок коштів Фонду та порядок отримання реабілітаційного лікування.

У роботі семінару брав участь та виступив В.А.Донець, начальник відділу експертизи тимчасової непрацездатності та якості медичних послуг виконавчої дирекції обласного відділення Фонду, який крім вищезгаданих питань щодо права на медичну реабілітацію та отримання лікування поінформував присутніх про стан справ по даному напрямку роботи за 2016 рік та перспективи на наступний, 2017 рік.

На практичних аспектах отримання реабілітаційного лікування застрахованими особами акцентував увагу присутніх, а їх було більше 30 чоловік, у своєму виступі М.П.Гарбуз, директор Козелецької міжрайонної виконавчої дирекції.

На семінарі із пропозиціями щодо покращення реабілітаційного лікування виступили М.М.Сіденко - заступник головного лікаря з питань експертизи тимчасової непрацездатності, голова відбіркової комісії, С.М.Солодкий -районний терапевт, Ю.М.Цимбаліст - лікар акушер – гінеколог, Т.М.Івашко - голова комісії із соціального страхування відділу освіти Бобровицької районної державної адміністрації та інші.
В цей же день подібний семінар відбувся і в КЛПЗ «Козелецька центральна районна лікарня».

Такі семінари, у листопаді – грудні будуть проведені під егідою 9 міжрайонних виконавчих дирекцій по всій Чернігівській області, що без сумніву, сприятиме збільшенню кількості застрахованих осіб та членів їх сімей, які зможуть отримати безкоштовні путівки на реабілітаційне лікування.   

Слід зазначити, що у поточному році 466 осіб отримають медичну реабілітацію за кошти Фонду, що на 52 особи більше, ніж у 2015 році.

Щодо відновлювального лікування у 2017 році. Прогнозна кількість осіб, яких у наступному році планується забезпечити реабілітаційним лікуванням в умовах санаторно – курортних закладів материкової України складе майже 1 тис. чоловік, що в 2 рази більше ніж за 2016 рік.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини