Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 19:52:19

Чернігівська поліція затримала розбійників з арсеналом зброї

22.11.2016   09:31Агенцiя

Кримінальна поліція ГУНП в Чернігівській області разом з прокуратурою області в результаті спланованої операції в столиці України та Київській області затримали членів злочинного угруповання, у складі якого є вихідці з Кавказького регіону.

Всі вони підозрюються в скоєнні ряду розбійних нападів на жителів Чернігівщини та інших регіонів України.

В першу чергу розбійників цікавила готівка, золото і цінності.

В ході проведення комплексу слідчо-розшукових заходів поліція та прокуратура Чернігівщини в Києві та Київській області затримали осіб, які скоїли розбійні напади на жителів Чернігівщини та інших регіонів України.

Цю групу відзначали зухвалість, висока мобільність та підготовка.

Під час проведення санкціонованих обшуків у підозрюваних правоохоронці Чернігівщини виявили і вилучили речові докази та арсенал зброї, які підтверджують їх вину. Серед вилученого — два пістолети, глушник до них, автоматична зброя, набої різних калібрів до мисливської та бойової вогнепальної зброї, бронежилети, наручники, балаклави, мобільні телефони, банківські картки та інше. Цей арсенал члени угруповання зберігали в гаражі в одному з гаражних кооперативів столиці.

Підозрювані заарештовані.

Тривають слідчі дії в рамках відкритих кримінальних проваджень за ознаками ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) - карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.