Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:17:39

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

08.11.2016   10:08Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 7 листопада до 8:00 8 листопада 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 4 дорожньо-транспортні пригоди, 4 пожежі та 1 випадок знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій загинуло 3 особи та 4 особи постраждало.


Дорожньо-транспортні пригоди – 4:

- біля с. Зруб Ніжинського району о 12 год. 30 хв. 7 листопада водій автомобіля  "Opel Vivaro", виїжджаючи з другорядної дороги, не надав переваги в русі та здійснив зіткнення з автомобілем "Wolksvagen Transporter". Внаслідок пригоди водій автомобіля "Opel Vivaro" та пасажир автомобіля "Wolksvagen Transporter" отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Ніжинської центральної районної лікарні;

- на 13 км автодороги Чернігів-Мена-Сосниця-Грем'яч біля повороту на м. Городня о 18 год. 52 хв. 7 листопада водій автомобіля " Mercedes Sprinter" здійснив наїзд на пішохода (особа встановлюється), який перетинав проїжджу частину дороги в невстановленому місці. Внаслідок пригоди пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події;

- в м. Чернігові на перехресті вулиць 77-ої Гвардійської Дивізії та Київської о16 год. 45 хв. 7 листопада водій автомобіля "ВАЗ-211540" здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги по регульованому пішохідному переходу. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської обласної лікарні;

- в м. Городня по вул. Чернігівській о 20 год. 55 хв. 7 листопада водій автомобіля "Mitsubishi Lancer" не надав переваги в русі та здійснив зіткнення з велосипедистом, який рухався по головні дорозі. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Городнянської центральної районної лікарні.


Пожежі – 4, з них 1 пожежа в житловому секторі (1 особа загинула) та 3 пожежі на транспорті. Внаслідок пожеж загинули 2 особи.


Знешкодження боєприпасів часів Другої Світової війни – 1:

Групою піротехнічних робіт управління ДСНС України у Чернігівській області о 17 год. 7 листопада було знешкоджено: 13 мінометних мін калібру 50 мм, 1 мінометну міну калібру 82 мм, 3 артилерійські снаряди калібру 76 мм, 12 артилерійських снарядів калібру 45 мм часів Другої світової війни, які були виявлені об 11 год. 7 листопада при проведенні земляних робіт біля с. Фастівці Бахмацького району на відкритій території біля р. Остер.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 13 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка –  11 мкр/год., Сновськ – 12 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території областіз 20 години 7 листопада до 20 години 8 листопада очікується хмарна погода з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура по області протягом доби 3-8º тепла.
По Чернігову без істотних опадів. Температура вночі 4-6º тепла, вдень 6-8º тепла.

Останні новини Чернігівщини

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».