Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:11:46

На засіданні Колегії рятувальники підбили підсумки роботи за 9 місяців поточного року

03.11.2016   07:40Агенцiя

2 листопада у Чернігові в обласному Управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій відбулось засідання Колегії та під головуванням начальника Управління полковника служби цивільного захисту Романа Гордового підбиті підсумки роботи оперативно-рятувального гарнізону за 9 місяців 2016 року.

В заході взяли участь керівний склад апарату Управління, підпорядкованих загонів, міських та районних підрозділів, а також голова обласної ради ветеранів.

Розпочалось засідання з приємних урочистостей. Роман Гордовий привітав трьох співробітників з черговими спеціальними званнями, а також вручив начальнику групи піротехнічних робіт капітану служби цивільного захисту Михайлу Ільєву відзнаку "Кращий працівник МВС".

"Протягом дев`яти місяців основні зусилля органів і підрозділів служби цивільного захисту області були спрямовані на виконання вимог нормативно-правових актів щодо реалізації державної політики у сфері запобігання надзвичайним ситуаціям та забезпечення безпеки населення і територій. Поставлені завдання, в основному, виконані. Результат нашої роботи - зменшення на 33% кількості пожеж та загибелі людей на них у порівнянні з минулим роком. Підрозділи УДСНС брали участь у гасінні лісових і торф`яних пожеж, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Нам необхідно продовжити роботу, щоб цю позитивну тенденцію максимально зберегти і в подальшому", - зазначив у своєму вступному слові Роман Гордовий.

Серед питань, які розглянуті під час Колегії - стан з пожежами і надзвичайними подіями на території області, оперативного на них реагування, цивільного захисту населення і територій, матеріально-технічного та фінансового забезпечення підрозділів УДСНС, проведення роботи з особовим складом щодо дотримання дисципліни та запобігання корупційним проявам, реагування на звернення громадян, а також проведення наглядово-профілактичної діяльності та інформаційно-роз’яснювальних заходів з метою профілактики пожеж і надзвичайних подій.

В ході засідання начальники окремих районних підрозділів звітували про стан організації роботи та виконання покладених завдань на місцях.

Підбиваючи підсумки Колегії, начальник Управління полковник служби цивільного захисту Роман Гордовий поставив  ряд завдань щодо покращення матеріально-технічного оснащення пожежно-рятувальних підрозділів, забезпечення їх постійної готовності до реагування на надзвичайні ситуації, проведення роботи по профілактиці загибелі населення під час пожеж, інших надзвичайних подій в умовах осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду, дотримання законності і фінансової дисциплін тощо.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини