Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:24:58

Через пустощі з порохом юнак отримав опіки

28.10.2016   07:11Агенцiя

За фактом загорання, що сталося в одній з квартир багатоповерхівки по вулиці Захисників України, проводиться перевірка.

26 жовтня близько пів на одинадцяту вечора до чергової частини Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення, що в одній з квартир багатоповерхівки по вулиці Захисників України мешканці чули вибух, а в під’їзді будинку сильне задимлення.

На місце події негайно виїхало керівництво відділу, слідчо-оперативна група й вибухотехніки.

В ході подальшої перевірки поліція встановила, що за цією адресою проживає 20-річний хлопець. Того вечора він відпочивав у квартирі разом зі своїми чотирма друзями 1996, 1994 та 1997 років народження. Зі слів хлопців, вони вийшли на балкон покурити, де господар вирішив проекспериментувати з порохом і насипав його у попільничку та підпалив. Поряд з попільничкою стояла банка, в якій також знаходився порох. Вогонь потрапив у банку, порох спалахнув і пролунав невеликий вибух.

Господаря квартири було доставлено до приймального відділення Чернігівської обласної лікарні з хімічними опіками очей першого та другого ступенів. Після надання медичної допомоги він був відпущений додому.

Відомості за даним фактом внесені в Журнал єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, проводиться перевірка.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини