Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:34:19

Завдяки спільним зусиллям не допущено втрати бюджету на суму понад 464 тисячі гривень

25.10.2016   08:03Агенцiя

Ефективна взаємодія ГУ ДФС у Чернігівській області з підрозділами податкової міліції в операціях «Рубіж 2016» та «Легальний товар» дає позитивні результати в запобіганні податкових та митних правопорушень суб’єктами господарювання, що здійснюють переміщення товарів і транспортних засобів через митний кордон України.

З початку поточного року  управлінням аудиту Головного управління ДФС у Чернігівській області, за результатами реалізованих матеріалів, отриманих від митниць ДФС, упереджено втрати бюджету зі сплати митних платежів на загальну суму 464,2 тис.гривень.

Зокрема, проведеними контрольно-перевірочними заходами з пост-митного аудиту було встановлено, що одне з підприємств області, при декларуванні товару виробництва Індії та Китаю, придбаного в країні ЄС, занизило його митну вартість на 861,5 тис.гривень. Це призвело до зменшення податкових зобов’язань зі сплати митних платежів на суму 275,7 тис.гривень.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини