Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:29:58

На вихідних зареєстровано два факти завдання ножових поранень

25.10.2016   07:36Агенцiя

Поліція Чернігівщини відкрила два кримінальні провадження за фактами завдання тяжких тілесних ушкоджень. В обох випадках конфлікт стався між подружжями, а передумовою інцидентів стало спільне розпиття алкоголю жертвами і кривдниками.

Так, 22 жовтня до Ніжинської центральної міської лікарні було доставлено місцеву жительку із ножовим пораненням черевної порожнини. Під час спілкування з поліцією потерпіла розповіла, що того дня разом із своїм чоловіком, який, до речі, раніше вже мав проблеми з законом, вживала спиртні напої.

В ході виниклої сварки чоловік спричинив їй чотири ножові поранення живота. За висновками медпрацівників, у неї поранення черевної стінки з пошкодженням тонкого кишківника та брижейки. В лікарні жінку прооперували і зараз вона знаходиться в реанімації.

З місця пригоди поліція вилучила знаряддя злочину та особисті речі зі слідами крові.

Інформація про ці події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Кривдника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

А вже наступного дня - 23 жовтня, до Ічнянського відділення поліції зателефонував житель одного з сіл району і повідомив про те, що завдав своїй співмешканці колото-різаної рани ножем.

Поліції чоловік розповів, що разом зі співмешканкою він зайшов у гості до будинку односельця. Під час спільного чаркування між подружжям виникла суперечка а потім і сварка в ході якої співмешканець спочатку вдарив жінку по обличчю а потім завдав їй удар ножем у спину. В подальшому потерпілу з діагнозом: проникаюче поранення грудної клітки, пневмогемоторекс та алкогольне сп'яніння госпіталізовано до Ічнянської центральної районної лікарні.

За даним фактом теж відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини