Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:31:48

Біля сільського клубу вибухнула граната, травмовано четверо осіб

10.10.2016   13:09

В Бобровицькому районі поліція затримала молодика, який біля місцевого клубу кинув у натовп гранату. Відвідувачі закладу отримали осколкові поранення, що не загрожують життю.

Близько четвертої ранку 9 жовтня до чергової частини Бобровицького відділення поліції надійшло анонімне повідомлення, що до клубу одного з сіл приїхали невідомі молодики та вчинили бійку із застосуванням ножа та вибухового пристрою. На місці події пролунав вибух.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Бобровицького відділення поліції, Головного управління Нацполіції та вибухотехніки. Правоохоронці встановили, що під час інциденту травмовано чотирьох осіб, один з яких (житель Києва) доставлений до Бобровицької центральної районної лікарні з колото-різаними ранами тіла.

Зі слів потерпілого, тілесні ушкодження він отримав біля клубу під час бійки. Невідомий зловмисник напав на нього ззаду.

Після цього на порозі сільського клубу, де якраз стояли відвідувачі, пролунав вибух. Осколкових поранень зазнали троє осіб, які доставлені до Бобровицької районної лікарні. Їх життю нічого не загрожує. Вибух також пошкодив припаркований неподалік автомобіль "Шкода Октавія".

На місці події вибухотехніки зібрали та направили на експертизу осколки гранати (попередньо РГД-5), важіль спускової скоби та ніж.

Того ж дня поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство. Ним виявився житель Бобровиці. Згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу він поміщений до ізолятора тимчасового тримання.
 
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за статтями «замах на вбивство», «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та «хуліганство».

Поліція проводить подальше розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.