Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 16:36:23

Отримати реабілітаційне лікування за рахунок коштів Фонду можливо

04.10.2016   07:44Агенцiя

Серед найважливіших завдань Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності – не лише надання матеріального забезпечення, а й допомога у відновленні працездатності та швидке повернення застрахованої особи до праці.

Саме тому працюючі, за наявності медичних показань, мають право на послуги з відновлювального лікування в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів України.

Особливістю лікування в реабілітаційних відділеннях є той факт, що путівки до них придбаває Фонд, а безкоштовно видають лікувально-профілактичні заклади за рішенням відбіркової комісії. Причому, на весь термін перебування в оздоровниці видається листок непрацездатності.

Чернігівська міська виконавча дирекція безпосередньо приймає участь у забезпеченні путівками працюючих м. Чернігова. Директор Бахмацька В.І. входить до складу відбіркових комісій, які діють в Чернігівській міській лікарні №1 та №2, в КЛПЗ «Чернігівська міська лікарня №3 та в лікарні №4. З початку року  забезпечено реабілітаційним лікуванням більше 50 осіб працюючих міста.

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності турбується про те, щоб всі послуги з реабілітації були отримані тими, хто їх дійсно потребує. Особлива увага приділяється реабілітації осіб, які приймали участь у бойових діях АТО, а також членам їх сімей.

Зокрема, на черговому засіданні відбірковою комісією лікарні №1 на відновлювальне лікування до санаторію «Березовий гай» (Миргородкурорт) направлено учасника бойових дій в антитерористичній операції, який працює в одній із установ міста.

Звертаємо увагу, що відновити своє здоров’я можливо за профілями захворювань:
- після перенесених гострих церебральних порушень;
- після гострого інфаркту міокарду, операції на серці;
- лікування обміну речовин;
- після оперативних втручань на органах травлення;
 - після ортопедичних операцій.

Дізнатися більш детальну інформацію про можливість реабілітаційного лікування можна звернувшись до лікувально-профілактичних закладів м. Чернігова або на адресу Чернігівської міської виконавчої  дирекції по вул. Музична, 1-А або за телефонами: 678-236, 662-040.



Чернігівська міська виконавча дирекція обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.