Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:44:37

Відбулося освячення нової криниці "Приозерна" на околиці Семенівки

22.09.2016   12:27

На свято Пречистої Богородиці, 21 вересня відбулося освячення нової криниці «Приозерна» на околиці Семенівки. Знаходиться вона між вулицями Приозерна та Шкільна, біля річки Дрьост. Наразі, це восьма відремонтована криниця на території району.

На відкритті було дуже приємно спостерігати як з різних сторін підтягуються небайдужі мешканці, які непричетні до організації, а йдуть за власним бажанням.
 
Варто подякувати багатьом людям, які доклали максимум зусиль та коштів задля відновлення джерела. Завдяки небайдужим людям, спільними зусиллями вдалося здійснити ряд робочих моментів. В свою чергу учні ЗОШ №3 прикрасили місце квітами та рушниками.

Зі словом виступив голова Семенівської районної державної адміністрації Сергій Іванович Деденко, зазначивши, що участь молоді в подібних заходах, їх підтримка та ініціатива – запорука збереження всього, що ми робимо, і що нас оточує, в майбутньому.

Голова Корюківського міжрайонного управління водного господарства Андрій Прохоренко приєднався до вищесказаних слів, підкресливши значимість подібного роду подій, незважаючи на складні часи за вікном.

Настоятель церкви Василія Великого отець Максим провів освячення криниці, і всі бажаючі змогли відразу спробувати кришталевої води з оновленого джерела.

Талановитими педагогами та учнями ЗОШ №3 було організовано невеличку тематичну концертну програму, що стало прикрасою серед офіціозу. Хотілося б окремо висловити вдячність наймолодшим учасникам заходу, які потішили всіх присутніх своїм виступом.

Відтепер, усі містяни та гості Семенівки мають змогу відвідати нову затишну місцину, скуштувати та набрати з собою в дорогу прохолодної джерельної води, щоб поповнити запаси життєвої енергії.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини