Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:33:23

До зими вже готова Козелеччина… Принаймні котельні точно буде кому топити

21.09.2016   10:26

Адже до нового опалювального сезону протягом липня-вересня служба зайнятості підготувала майже сотню кочегарів, які працюватимуть у котельнях шкіл, дитячих садочків, лікарень та інших організацій району.

Днями закінчила професійне навчання чергова група слухачів. Майбутні кочегари, а нині це безробітні, які перебувають на обліку в Козелецькому районному центрі зайнятості, підвищували кваліфікацію на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Дотримання правил безпечного ведення робіт на підприємствах теплоенергетики».

Вчилися безробітні від Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Після закінчення навчання під час заліку слухачі продемонстрували високий рівень знань, тому всі 25 осіб отримали посвідчення про підвищення кваліфікації.

Директор Сумського ЦПТО ДСЗ Михайло Гузь побажав безробітним вдало працевлаштуватись і успішно працювати в системі теплопостачання.
Крім того, присутнім він презентував навчальний заклад, що очолює.

Зокрема директор зазначив, що Сумський ЦНТО ДСЗ проводить професійне навчання на сучасній матеріально-технічній базі із залученням висококваліфікованих викладачів, за професіями: «Продавець продовольчих товарів», «Продавець непродовольчих товарів», «Перукар» (перукар-модельєр), «Манікюрник», «Машиніст (кочегар) котельні», «Оператор котельні».

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.